Thursday, July 1, 2010

TODAY N YESTERDAY

SALAM DAN SELAMAT PAGI...

aku rs dh lama gle aku upload blog aku...ni bru aku nk upload...kepada NURUL JAWAHIR aku bkn nye xingt pasword..cme xde idea nk bercoretan n ngarut2 dlm blog nie..hahaha


BAB 1
citer ni pasal kawan aku...die leh tanya"nape aku pny name or pic xde dalam blog nie"...jd dengan tabahnye aku menulis article untuk kawan aku nie...kalu die xbaca siap die...
korang nk tau x sapekah tuan yg aku cite nie..die nie seowg perempuan...comey sangat..sampai aku pn trpikat..tapi ssh la nk pikat die..jual mahal sangat...tp xpe im keep trying jela kn...mn la tau nasib n jodoh aku dgn die..hahaha

ini lah gadis yang bersopan santun dan leh di kata kn wanita melayu terakhir...comey kn..

korng nk kenal dgn minah nie..die nie happy jer owg nye...kuat senyum..2 bkn ank die..aku pn xtau die culik ank sape..hahaha...aku xnk la mention name die....sbb aku amik pic nie pn pki download jer dr die pny muka buku....huhuhu

korang jangan lak culik die dari kau..cian kt aku..dh la ssh nk dapat die..n xdapat lg nie nk amik hati die...tlg aku dapat kn hati die leh la..hehehe


BAB 2
bab dua lak bermula dri sni..kawan aku yang sowg nie plak kuat sgt la gado dgn aku..nielah teman gado aku...kalu korng nk knln..tny la tuan die sndri k...name die ain...tu name samaran jer....bkn sebenar...aku ske sakat minah nie....die pn comey gak..tapi xleh la lawan kecomelan yang atas tu..hahaha...nmpk bias aku disini..xpela..apa pn ko happy gak kn..hehehe

yang nie la ain...teman gado mulut aku...kalu kat muka buku,stat jer gado panjang berjela...tp syok kn...sebab dpt sakat die..hehehe
korang jgn heran la dri mana aku dapat pic die owang...sebab aku pki tibai jer pic die owg kat muke buku..nati aku bg tau la yg aku download pic die owang...nk xnk aku dh download...mst die owg bg punya...huhuhu

sampai disini sahaja dapat aku ngarut2...sorry la kalu typing error....hehehe

=P
=D
= )
smiles always...

9 comments:

greenoPHOBIA said...

ble tahan jgak ko nih..haha

mr.fadhli said...

haha...dh nk sangat aku tulis pasal die owg..aku taip la.hehehe

angah-atih-abg said...

gile kentang..besarnye nama aku kat c 2...perli nmpak..huhuhu..

mr.fadhli said...

kentang pn xgle mcm nie kn..hahaha

angah-atih-abg said...

year..sbb kentang 2 utk d mkn..so,dia x reti nak gle...huhuhu..
mai c nie aku ajar ko utk merapu...huhuhu..

mr.fadhli said...

yeye lak ko pnd merapu kn..ko owg yg plng snyp lam klas..hehehehe

angah-atih-abg said...

aku pling snyap sbb ada yg pling bsing dlm klas 2..huhuhu...

mr.fadhli said...

tapi dlm klas aku pling snyp la...diam jer..hehehe

KELANA AKiRA said...

Teman gado tu yg akan senantiasa melekat dihati sbb dia slalu membuat kite teringat kat die...