Wednesday, July 14, 2010

first day at BMi

aku smapai2 kt BMI kul 5 ptg..memang panjang perjalanan aku hari nie..dari KUCHING, SARAWAK sampai la GOMBAK, SELANGOR...jauh tuuuuuuuuu perjalan aku..

tapi memang penat la kan aku pny journey kali...sebab aku pn xtau nape...dan kali nie aku rasa mcam len jer...xmacam dulu..biasa nak lik U ske jer..tapi kali nie mcm bosan jer...nk wat mcam ner, mmg dah lumrah hidup seorang pelajar kene berjauhan dengan keluarga...but im GONNA MISS MY MOM SO MUCH...wah rndye aku dgn mak aku...

nie la mak aku...aku sayang mak aku sgt2...

kali nie yang antar aku kt air port seperti biasa..mak aku,ayah aku n anak2 yang mak aku jga...die owang nie ske ngat jalan dgn mak aku..xtau la nape n apa yg bes...tp mmg best kalu g jalan ada mak aku.rsa sempurna jer..kalu dgn ayh aku mcm ada jer smthng yg xkene....hehehe~~~

tapi aku sayang gak ayah aku..kalu ayah aku xde macam ne aku di lahir kn ke dunia nie..dan aku xkenal apa erti itu dunia kalu kedua parents aku xde...aku ucap thanks sgt2 sbb melahirkan aku ke dunia nie...


yang nie pulak ayah aku...yang die dukung tu cucu ayah aku....hehehe...anak kepada sape gak la..huhuhu=P

dan ini la balai tentera yang mak aku jaga...
die owang nie nakal la sgt..tapi yang kecik 2 xleh dgn owang len....selen dari mama die mak aku...
dan kami adik bradik mendapat adik2 angkat...kami ske sgt..hehehe

masa lam flight lak aku tngkp pic anak mat saleh..aku tgk die cute jer...jd aku mnt la dgn parents die nk tngkp gmbr..sb dak kecik 2 spoting...huhuhu


xtau la pic nie nais ke x...sebab aku pki shot jer nie..but nais la to me...comel kan..=)

aku tau yang nie lagi nais...nie lak sblm aku naik flight..nais gle...aku nk mnt sbnrnye amik pic die..tapi takot die xnak..jadi aku shot jela time nie..huhuhu
korang tgk la...like model la minah saleh nie...mmg nais!!!



12 comments:

angah-atih-abg said...

terel gak yek ko nie..

mr.fadhli said...

terel apa nurl?i want 2 know...hahaha

angah-atih-abg said...

mgambil gmbr aweks...huhuhu..

mr.fadhli said...

hahaha....secara xsengaja..hahaha

angah-atih-abg said...

yek??
tp gelak pnjang..

mr.fadhli said...

2 sengaja la kowt..huhuhu

angah-atih-abg said...

aik??
tp 'kot' 2 utk ape??

mr.fadhli said...

kot 2 utk nurul..hehehe

angah-atih-abg said...

asal lak utk nurul..
cam x de kena mgena je ngan nurul..
pelik nie..

mr.fadhli said...

sudah plik nie..mcm ne nie...hehehe

angah-atih-abg said...

dia yg wat bg pelik..
dia lak yg x thu..
ish3...

mr.fadhli said...

hahaha....